Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan jobb a palacsinta...

Hogyan jobb a palacsinta tésztája? Fakanállal, hagyományos módszerrel összekeverve, vagy esteleg turmixgéppel összeturmixolva?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 13:03
 1/8 bánomisén ***** válasza:
100%
Fakanállal, mert akkor keverés közben látod, hogy mennyire sűrű vagy híg, és könnyebben tudod korrigálni.
2011. nov. 22. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi turmixgépben szoktuk, ha esetleg nem jó a sűrűsége azt utólag szoktam javítani. Eddig mindig jól sikerült. :)
2011. nov. 22. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Turmix gépben mert csómó mentesre keveri. Keverés közben látom,hogy milyen sürü és mi kell még hozzá..
2011. nov. 22. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én kézi habverővel szoktam. Igy nem lesz csomós,látod az állagát. Nekem ez jött be.

2011. nov. 22. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, ugyanolyan lesz így is, úgy is.
2011. nov. 22. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem is tökmindegy
2011. nov. 22. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Turmix, sokkal egyszerubb, s igy is leeht higitani, vagy suriteni pl.
2011. nov. 22. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
én is kézi habverővel szoktam,mindig jó volt még eddig.
2011. nov. 22. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!