Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell mézeskalács...

Hogyan kell mézeskalács házikót csinálni?

Figyelt kérdés
Hogy csinálom meg a "ragasztót",hogy össze tudjam ragasztani az oldalait???
2011. dec. 17. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Kristálycukrot,olvaszd fel,míg folyós nem lesz,és már ragaszthatod is!!!
2011. dec. 17. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim válasza:
először bérelj fel egy építkezési szakértőt, szerezz be munkásokat, anyagot, csinálj neki alapot, add meg neki a vázat és aztán bujj el
2011. dec. 17. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:
-j
2011. dec. 17. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

első: köszönöm szépen!! :)

Második: húú de vicces valaki!!! :D :P

2011. dec. 17. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

csak hogy legyen jó kedvetek!!! :D

2011. dec. 17. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!


Igen, cukrot olvasztasz, ami iszonyat forró! Vigyázz a kezedre! Ha megkeményedett akkor ismét felolvasztod. Ha már nem kell akkor hideg vizet öntesz rá óvatosan és állni hagyod akkár egész éjjel, teljesen felolvad, így nem kell az edényből kirobbantani!

2011. dec. 17. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
És meddig kel sütni?
2011. dec. 18. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:

175°C-on kb 10-15 percig. A házikó tésztája az a jó ha kicsit keményebb mint amit meg akarunk enni. Ha már szép színe van a sütőben akkor jó.


Jó sütkérezést.


Én holnap állok neki...

2011. dec. 18. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire tartod jó ötletnek, de én karamellával csináltam, nagyon finom lett!! Vagy akár olvasztott csokival is csinálhatod.
2014. jún. 27. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!