Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S. Híg lett a bejglibe...

S. O. S. Híg lett a bejglibe a mákos töltelék. Mivel tudnám besűríteni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Kekszpor v még tobb mák
2011. dec. 18. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Morzsával is lehet.Abból rakhatsz bele, amennyit akarsz.az ízén sem fog változtatni.
2011. dec. 18. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy főzd egy kicsit.
2011. dec. 18. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
El kell párologtatni belőle a vízet.
2011. dec. 18. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Búzadarával.
2011. dec. 19. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, mind jó, vagy elfőzöd még a nedvességet, vagy sűríted szárazanyaggal (mák, édesmorzsa vagy dara).
2011. dec. 19. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Zsemlemorzsát kell hozzá keverni, annyit amennyit felvesz hogy sűrűbb legyen. Az ízén nem változtat semmit.
2011. dec. 19. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. dec. 20. 06:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!