Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan és mivel szoktátok...

Hogyan és mivel szoktátok kidiszíteni a mézeskalácsot? Bővebben

Figyelt kérdés
úgy értem hogy mivel szoktátok kinyomni rá a mázat? mert nekem van olyan kinyomóm de az olyan vastag. valami praktika?! amivel szépen vékonyan lehet kidisziteni? [link]
2011. dec. 23. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
kinyomóval, nekem is kicsit vastagnak bizonyult de mivel nem volt másik így neki kezdtem és mégse lett vastag hanem szép vékonyka
2011. dec. 23. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Mielott kiírod a kérdést dob fel hasonló kérdéseket. Meg kéne nézni mert kb 100szor válaszoltunk már rá
2011. dec. 23. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!


Ha még nem késtem el a válasszal akkor leírom...

Simítózáras zacskó a legegyszerűbb. Elég erős ahhoz, hogy ne szakadjon szét, és nincs hegesztett széle. Beletöltöd a mázat, odanyomod a zacsi sarkába, levágod egy picit a sarkát, és már mehet is. Évek óta így csinálom.

2011. dec. 23. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Veszel egy egyszerű zacskót,(tízórais szacsi)beleteszed a már kész mázat (tetszés szerint színezhető) majd ollóval épphogy vékony lyukat vágsz a sarkán. Én évek óta így csinálom, nem veszek kinyomót sehol, nagyon szép vékony vonalakat lehet vele húzni és szépen lehet vele dolgozni.
2011. dec. 23. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
21:17es, egyszerre írtuk le ugyanazt :D
2011. dec. 23. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!