Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz, ha nem verem kemény...

Mi lesz, ha nem verem kemény habbá a tojásfehérjét a piskótához? Megsül attól még szépen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Lapos marad.
2012. jan. 5. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Ja, ezen én is gondolkodtam már. Talán nem lesz annyira lágy a tészta...
2012. jan. 5. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
nem. Miért nem akarod felverni? Tegyél bele eg ykis csipet sót, akkor könnyebb verni.
2012. jan. 5. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mondják hogy szalonnás lesz! A piskóta szivacsosságát a tojásfehérjében bezárt levegőbuborékok adják.
2012. jan. 5. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az alján lesz egy réteg,ami ehetetlen,"szalonnás"
2012. jan. 5. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Lesz egy lepényed.
2012. jan. 5. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!