Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milánói makarónihoz jó a...

Milánói makarónihoz jó a császárszalonna és gomba, vagy csak sonka és gomba? (ha csak sonka, akkor milyen? )

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó a császárszalonna is, csak kevesebbet tegyél bele. Persze nyilván más íze lesz kicsit, de attól még finom.
2012. jan. 11. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 tetro ***** válasza:
100%
szerintem a császárszalonna túl zsíros hozzá. én valami húsosabbat használnék. akár bacont.
2012. jan. 11. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb hozzá a füstölt kötözött sonka sampinyon gombával. Én úgy tudom, hogy így van az eredeti receptben. Mi így szeretjük.

Próbáld ki mindkettő lehetőséget amit felsoroltál és maradjatok annál a receptnél ami jobban ízlik :)

2012. jan. 11. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
ha nincs benne gomba, akkor nem milánói. sonka, császárszalonna, ízlés dolga, hogy mennyire zsírosan szereti valaki.láttam már gyönyörűszép sovány császárszalonnát is, és ronda kövér sonkát is...
2012. jan. 11. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!