Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgaborsófőzeléket hogy kell...

Sárgaborsófőzeléket hogy kell csinálni tejjel és étkezési keményítővel?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A rántást nem liszttel csinálod, hanem keményítővel és tejjel engeded fel
2012. jan. 24. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, és mennyi idő még megfő a sárgaborsó? Kezdő vagyok a konyhában.
2012. jan. 24. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az étkezési keményítőt sima hideg vízzel kikeverem és a forrásban levő főzelékhez öntöm.Közben folyamatosan keverem.Ha besűrűsödött,nem szabad tovább főzni mert visszahígul.
2012. jan. 24. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár még nem csináltam, de ez inkább habarás, nem rántás.

Tejet a keményítővel simára kevered, és belecsorgatod a főzelékbe.

Amit nemrég találtam receptet, az reszeltkrumplit ír, a sárgaborsóval együtt kell főzni, és szép sűrű lett, tegnap próbáltam ki.

2012. jan. 24. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!