Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tehetnék a kész székelykáp...

Mit tehetnék a kész székelykáposztámmal, nagyon savanyú lett, pedig kimostam mielőtt megfőztem a káposztát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 21:12
 1/8 Cass90 ***** válasza:
Esetleg tejföllel lágyíthatsz az ízén.
2012. jan. 24. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
tejfölel lehet kicsit korigálni..
2012. jan. 24. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Önts hozzá vizet,és főzz bele 1-2 bögre rizst. Az elveszi a savanyúságát.
2012. jan. 24. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)! Valóban, most megkóstoltam tejföllel, tényleg jobb lett az íze. De kipróbálom holnap úgy, hogy főzök bele egy bögre rizst, hogy úgy milyen lesz.
2012. jan. 24. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha sok van belöle lehet a maradékból káposztalevest fözni.Kolbászt és zöldségeket hozzátenni és persze tejfölt.
2012. jan. 24. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 mónika 72 válasza:
víz helyett használj,ha van húslevest.Ha nincs húsleveskockával készítsd.Itt viszont vigyázz nehogy sós legyen.
2012. jan. 25. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 gomzoli ***** válasza:
Ha mondhatok egy szentségtörést: tejföl helyett főzőtejszínt...
2012. jan. 25. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. Főztem bele egy bögre rízst és így már sokkal jobb lett. Inkább a tejfölnél maradok, mert azt amúgy is szeretem a káposzta mellé.
2012. jan. 26. 07:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!