Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet a karfiol levesben...

Mitől lehet a karfiol levesben a karfiolnak enyhén kesernyés íze? Nem most először, tehát nem volt romlott! Friss volt! Vagy ennek ilyennek kell lennie?

Figyelt kérdés

2012. jan. 25. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Van olyan uborka is aminek kesernyés az íze.
2012. jan. 25. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 PetFen válasza:
Túl sok rajta /benne a különböző növényvédő szerek ...én erre tippelek...
2012. jan. 25. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!