Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fekete erdő torta töltéséhez...

Fekete erdő torta töltéséhez használ valaki olyan krémet ami nem tömény tejszínhab, hanem keményebb állagú?

Figyelt kérdés
A fekete erdő tortát eddig sima tejszínhabbal töltöttem, de ettől túl lágy lett és kívül is nehéz volt bevonni a sütit. Olyan krém kellene nekem amit a cukrászok használnak, szerintem az nem csak sima tejszínhab! Előre is köszi a válaszokat!
2012. febr. 1. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha habfixálóval vered fel a tejszínt,akkor nem lesz lágy.
2012. febr. 1. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, a feketeerdő a tejszínhabról szól...

Én így töltöm:

- alulra vaníliás pudingport főzök meggylével és meggyel

- a második szint kakaós tejszínhab (ebbe fixáló sem kell)

- kívülre tejszínhab (Oké! a márkája, Dr.Oetker zselatinfixszel keményítem)

2012. febr. 1. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A tejszínhabot felverem porcukorral amikor már kemény akkor 1 kis tasak zselatint feloldok vízbe és belecsurgatom ,majd jól átkeverem a habot ..
2012. febr. 2. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Te vagy az Levente ?
2012. jún. 11. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!