Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok különleges, pikáns...

Mondanátok különleges, pikáns panír recepteket?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok itthon, nem volt kedvem főzni, kisütöttem a vész-vész tartalék elősütött csirkefalatkáimat a mélyhűtőből. Mivel ezek tényleg falatnyi kis húsok, jött az ötlet, hogy ez nem is akkora hülyeség, ha valami különleges panírral csinálnám. Így lenne hús is, de még sem az lenne a lényeg, és az egységnyi húsra jutó tápláló érték is növelhető lenne. :) Szóval, ti milyen panírokat szoktatok csinálni?


25/F



2012. febr. 5. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
száritott füszereket ,reszelt sajtot, saláta mag keverék,szezám mag, chilli,
2012. febr. 5. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem panír, bunda, de legalább olyan finom: [link]
2012. febr. 5. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
11 füszer? :D háh .... max. izfokozok,de nem füszerek
2012. ápr. 21. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán ezt is érdemes kipróbálnod: mielőtt panírozni kezded a húst, nagyon picit kendd be mustár és Erős Pista keverékével. De tényleg csak vékonyan. Ezután forgasd meg a lisztben, de abba meg tegyél egy kis őrölt borsot. A tojásba keverj kevés vegetát, prézli (zsemlemorzsa) helyett pedig reszelt, füstölt sajtot (én karavánt szoktam) használj. Jó étvágyat!
2012. nov. 13. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nice! ;) Kipróbálom! :)
2012. nov. 13. 19:29

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!