Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csiperkegombának miét lehet...

Csiperkegombának miét lehet felhasználni? (gombapaprikásnak) a szárát is fel kell darabolni? Azt is meg kell "hámozni"?

Figyelt kérdés
Bocsi, de még nem csináltam ilyet. Kb mekkora darabokra vágjam fel?
2012. febr. 10. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam megpucolni, csak jól megmosom. A szárának meg csak a végét vágom le és így szelem fel vékonyra. De valaki megpucolja és a szárát nem használja fel.
2012. febr. 10. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig megpucoljuk az egészet és minden részét felhasználjuk. A tönkjét csak akkor nem, ha nagyon barnás pl.
2012. febr. 10. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:

Ne hámozd meg, mert egy csomó ízt kidobsz a "héjával".

Ha friss, és zárt a kalapja, akkor mindenestől felszeletelhető, főzhető. Esetleg egy öblítés, a megnyugvás érdekében belefér.

Szerintem.

2012. febr. 10. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

én is csak a tönk legvégét távolítom el, és konyhai papírtörlővel áttörölgetem.

én falatnyi darabokra vágom paprikásnak, úgy szeretjük, ha harapnivaló:)

szóval az aprókat kb negyedekbe a nagyobbakat több, de nem vékonyka darabra.

ez mindenkinél más lehet, ez csak az én családom ízlése.

2012. febr. 10. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!