Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitöl lesz rücskös a fasirt a...

Mitöl lesz rücskös a fasirt a sütés során? A fasirt masszába párolva vagy nyersen kell a vörös hagymát bele tenni?

Figyelt kérdés
A férjem azt mondja,hogy a nagymamája fasirtja rücskös volt amikor kisült .. Nekem még sose sikerült . Sajnos a aki igy csinálta anyósom,és nagymama már nem élnek igy nem tudom megkérdezni..
2012. febr. 23. 20:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én a fasírtba fokhagymát és vöröshagymát is reszelek nyersen.az már részletkérdés, hogy egybesült vagy pogácsa lesz belőle, mert a fasírozás vagdalást jelent, amikor még nem találták fel a darálót, akkor apró darabokra vagdalták a húst,vagyis fasírozták.(német eredetű szó)

az a különbség nálam, hogy az egybesültet nem prézlizem be, hanem vizes kézzel szép simára egyengetem, és így viszonylag egyenletes finom kérget kap sütés közben.

a pogácsákat prézlibe forgatom.

2012. febr. 24. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!