Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsinta tésztáját géppel...

A palacsinta tésztáját géppel is kikeverhetem? Vagy csak kézzel szabad hogy ne legyen levegős?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
minden további nélkül
2012. ápr. 15. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Keverheted géppel is, de ne maximális fordulatszámon. Utána úgyis célszerü fél órát pihentetni sütés elött, sokkal finomabb és könnyebb sütni is.
2012. ápr. 15. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

géppel is keverheted, de egy hagyományos kézi habverővel is tökéletes lesz. folyamatosan kell az alapanyagokat adagolni, és valóban jó a legalább félóra pihenés.a belekevert levegő nem gond, sőt, könnyebb lesz tőle.

én szódát is teszek bele, így majd el száll, olyan könnyű.

2012. ápr. 15. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én géppel szoktam, mert kézzel nem tudom csomómentesre:)
2012. ápr. 15. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Keverheted tényleg géppel is nyugodta, de sütés előtt mindenképp érdemes fél órát pihentetni, akár így kevered, akár fakanállal.
2012. ápr. 15. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!