Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamburger pogácsát milyen...

Hamburger pogácsát milyen húsból csináljam, és mível füszerezem? Tesztek bele kenyeret?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Darált marhahúsból és nem érdemes túlfűszerezni.

Só, bors, esetleg a kedvenc fűszered.

2012. máj. 15. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Marha hús, és ne hagyd ki a worchester szószt!
2012. máj. 15. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

Marhahúsból és csak só és bors kell bele.

Ha teszel bele kenyeret az már fasírt.

2012. máj. 15. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
2012. máj. 15. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
marhahús egy kevés zsírszalonnával ledarálva (az igazi vesefaggyúval van )só, bors, reszelt hagyma és egy kis mustár.kenyér semmiképpen nem kell bele.
2012. máj. 15. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

A hagyma is teljesen fölösleges.

Hagymát a szendvicsbe kell tenni karikázva...

2012. máj. 15. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Ízlés dolga, én hagymával szoktam:)
2012. máj. 15. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha beírod a G-be, hogy házi hamburger, és soktucatnyi bevált recept között mazsolázhatsz.

biztosan rátalálsz a Neked legjobban szimpatikusra.

itt csak vitatkozni fognak, hogy ki mit tesz bele, és mi a "kötelező" és mi a felesleges bele...

2012. máj. 15. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!