Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az miért lehet, hogy a pirítot...

Az miért lehet, hogy a pirított zsemlemorzsám nem szép morzsás, hanem olyan, mint a homok, homokszemek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy valami finomított változatot vettél, vagy korábban már (mint ahogy én is szoktam) használat után átszitáltad, és úgy raktad el. Olyankor csak az apróbb szemek maradnak meg.
2012. máj. 17. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nincs szitám. :( akármelyik félét veszem, mindig ilyen lesz...:( lehet, hogy a technológiám nem jó :(
2012. máj. 17. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
egy pici olajon pirítsd
2012. máj. 17. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

pici vizet tegyél hozzá, hogy meg tudjon dagadni.

ajánlom a Aldis 1 kilós morzsát, nagyobb szemcséjű, de nagyon jó minőségű. 250 ft egy kiló, kemény kartondobozban van.

némely másik , olyan mint a púder, azokat én sem veszem már.

2012. máj. 17. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább az szokott lenni, hogy túl nagy morzsák vannak benne, én pl. ezért szoktam átszitálni. Az is lehet, hogy rázogattad, akkor a nagy szemek felkerültek a felszínére, korábban ezt a részét használtad el, és mostanra csak a nagyon kis szemű, szinte poros maradt. Nem tudom, mire akarod használni, túlzottan zavaró, hogy ilyen homokszerű ?
2012. máj. 17. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!