1/2 anonim válasza:
Darálthúsból készíts jó sós, fokhagymás, csípős törtpaprikával kolbászhúst. Lehetőleg a felhasználás előtt 1-2 nappal gyúrd meg, formázz belőle kis golyókat. Sütés előtt forgasd meg csípős törtpaprikába, és szúrj bele 1-2 fogpiszkálót. Melegen, illatosan tálalod, nem fogod győzni sütni!
2/2 anonim válasza:
pecsenyezsíros puha kenyér megszórva kis pirospaprikával, zöldhagymával vagy lilahagymával.
erre csúszik mindekettő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!