Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet a rántott karajt,...

Hogyan lehet a rántott karajt, csirkemellett úgy megcsinálni, mint az éttermekben?

Figyelt kérdés
Mi serpenyőben vagy vaslábosban, olajban szoktuk, de amit menzákon, éttermekben csinálnak, az sokkal finomabb, nem olyan száraz. Hogyan csinálják azt? Talán valami másban sütik ki?
2012. máj. 30. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó bő olajban, és frituban sütik az éttermekben, no és nem mindig riss olajban. Egyébként én is jobban szeretem az étteremben készült rántott húst.
2012. máj. 30. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem más, csak nagyon sok olajban sütik, és egyáltalán nem ér le az aljára meg ilyesmi. Mint a lángos is. Azt se tudsz olyat csinálni otthon, mint a lángososnál. :)
2012. máj. 30. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor lesz isteni, ha előző este a felszeletelt, előkészített húst, enyhén fokhagymás tejbe áztatod. A panírozó tojáshoz teszel 1-2 kanállal a pácléből, és a lisztet megsózod. Próbáld ki!
2012. máj. 31. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
Pálma olajban is sütnek sok helyen, ráadásul az étteremben sok fajta dolgot sütnek egy zsírban, azért is más az íze otthon soha nem tudod megcsinálni, és ne süsd meg nagyon mert attól szárad ki. /egy szakács
2012. jún. 2. 02:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:

Tegnap itthon olyan rántott hús készült, hogy meglepődtem: "Hogyhogy ilyen szaftos lett a csirkemell?" és a válasz: "Nem volt mélyhűtve"


Mindig szerettem friss hússal dolgozni, most már tudok még egy indokot, miért jobb a fagyasztottnál.

Próbáld úgy, hogy friss húst veszel, relatíve vastagra vágod és rendesen kiklopfolod (de csúnyán néz ki így leírva). A panírt lehet bolondítani egy kevés dióval, szezámmaggal is.


Továbbá sajnos a használt olajban benne van már néhány előző fogás íze és a sültkrumplin átkozottul sokat tud dobni...


21F

2012. jún. 13. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi mindig veszünk nagyobb adagot a csirkemellből. Felszeletelem, bepanírozom és egyenként folpack-ba tekerve lefagyasztom. Soha nem száraz, mindig finom puha, szaftos a hús. Nem a fagyasztás miatt száraz, hanem ha vékonyra van szeletelve és túlságosan átsül.
2012. jún. 13. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!