Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott karalábot hogyan...

Rántott karalábot hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

Még sosem csináltam, itt olvastam a múltkor valaki azt készített ebédre.

Mielőtt bepanírozom sós vízbe meg kell főzni, vagy csak párolni? Esetleg elegendő nyersen panírozni? Ti hogyan csináljátok?


2012. jún. 1. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:
3-4 percig főzd, utána csöpögtesd le róla a vizet, és ha kihűlt, panírozd be.
2012. jún. 1. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
karalábét én nem rántom csak a húst!!!
2012. jún. 1. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor pár percig átforralom. Zöldkezecske ment!
2012. jún. 1. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Szóval főzhettem volna tovább is, mint ameddig főztem. Nem szokásos panírba raktam, hanem vastag palacsinta tésztába mártottam, és úgy sütöttem. Ugyanebbe a tésztába (próba képpen) belemártottam 1 db. virslit is (előtte hosszában elvágtam) azt is megsütöttem a karalábbal egy menetben.


Végeredmény: gyors, olcsó, laktató egytálétel. Besorolható a sültkrumpli, sült virsli kategóriába, csak egy kicsit másként.

(Ahogy mondjuk: esetenként has telik vele)

2012. jún. 1. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy!
2012. jún. 1. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszi, nélküled nem ment volna.
2012. jún. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!