Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Evett mar valaki cslan fözelek...

Evett mar valaki cslan fözeleket/levest? Mihez hasonlit az ize? Habarjam vagy rantsam? Milyen füszert ajanlatos tenni bele?

Figyelt kérdés

Sok gyogynövenyböl csinaltam mar teat. Cslant is rendszeresen szedek es keszitek különbözö celokra. Szeretnem kiprobalni eveshez is, de nem igazan tudom hogyan is kene.

Kostoltam a levelet ami a teabol visszamaradt, de nem igazan tudom mi illene hozza.

Van valakinek szemelyes tapasztalata?



#csalán #főzelék #fűszer # leves # habarás # rántás
2012. jún. 8. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Még nem ettem, de állítólag a spenótra hajaz az íze.
2012. jún. 8. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy készíthető el, mint a spenót, vagy a sóska.

A csalánt viszont le kell forrázni előtte és ezt a levet leönteni (viráglocsoláshoz nagyon jó!), így nem fog csípni.

Az íze viszonylag semleges.

Én inkább spenóthoz vagy sóskához keverem fele-fele arányban, úgy nagyon finom a végeredmény!

2012. jún. 8. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 8. 12:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!