Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsinta, zabpehelyből?

Palacsinta, zabpehelyből?

Figyelt kérdés
Ha a zabpelyhet ledarálom, használhatom fehérliszt helyett palacsinta sütéshez? Szép palacsintatésztát tudok majd belőle sütni?
2012. jún. 9. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szia mintha én csináltam volna kifejezetten zabpehely lisztből de nagyon szakadt tőle!
2012. jún. 9. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Na ettől félek én is. :(
2012. jún. 9. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
miért akarod letennia fehér lisztet? esetleg vmilyen diéta miatt? mert ha nem akkor miért nem csinálod fele fele arányban
2012. jún. 9. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
Aha, igen diéta miatt. Hát nem tudom, fele-fele arányban? Jobban örültem volna, ha teljesen eltudom kerülni a fehér lisztet. Lehet hogy megpróbálom zabliszttel, ha nem működik akkor marad a fele-fele arány.
2012. jún. 9. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

próbáld ki ezt! Sztem finom, tehetsz bele fahájat is, vagy mondjuk almát, reszelve. Kell bele egy kis liszt is, de nagyon finom. És a TVpaprika fitt-térítők c. műsorában volt, szóval valamennyire fogyós. :)

2012. jún. 9. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2012. jún. 9. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
ne zabpehelylisztet használj hanem teljes kiörlésű tönköly búzalisztet abból még kenyeret is tudsz csinálni, ráadásul candida diéta alatt is ezt javasolják fehér helysett
2012. jún. 9. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Hú köszi utolsó, ezt nem is tudtam.
2012. jún. 9. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Én készítettem már zabpehelyből palacsintát, ugyanúgy kell bekeverni, mint a lisztből valót, vastagabbakat lehet sütni belőle, mert valóban kevésbé rugalmas a tésztája, teflon palacsintasütőben, először egy kicsit "megmaszatolni" az alját egy kis olajjal, a többi már nem ég le.
2012. jún. 10. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Én zablisztből sütöm, jó vékonyak, s nem szakad! Ennyi...
2012. jún. 10. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!