Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kacsacombot, hogyan készítte...

A kacsacombot, hogyan készítted el?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 12:07
 1/4 oooopti ***** válasza:
Előfőzöm és mikor már majdnem puha, akkor sütöm még egy órát. Vagy ha sütni akarod végig, akkor vizet kell alá önteni és kb. 3 óráig lefedve sütni, a végén fedetlenül pirítani
2012. jún. 12. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi!

és milyen fűszereket használsz?

2012. jún. 12. 12:18
 3/4 oooopti ***** válasza:

nem kell túlvariálni: só, bors, fokhagyma. a zsírt pedig majd rakd el, ami kisül (vagy kifő: mindkét esetben lehűtve tudod összeszedni) belőle.

mellé/alá lehet majd rakni a tepsiben savanyú káposztát.

2012. jún. 12. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A piacon általában pecsenye kacsacomb van, ami nem öreg. Nem kell neki csak kb l óra. Csak sót kiván, mert a karakteres kacsa izt kár elvenni füszerekke. Fektesd a besózott combokat tepsibe, és fóliázd le. Viz max fél deci. l órát süsd l70 fokos sütőben fólia alatt, majd vedd le a fóliát és süsd annélkül amig puha és szép piros lesz. Szedd tálra, a zsirját egy csavaros befőttes üvegbe a hűtőbe. Nagyon finom hidegen ujhagymával. Külön készits párolt káposztát, a hus mellé ne tedd semmiképpen mert eláztatják egymást. Tört krumplival a legfinomabb.
2012. jún. 12. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!