Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell almát abálni? Az...

Hogy kell almát abálni? Az mit jelent?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 11:13
 1/4 anonim válasza:
Nem zabálni? :D :D
2012. jún. 28. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Az abálás épp forráspont alatt, vagy azon tartva

lassú, hosszú főzést jelent.

Mihez kell abálás?

Az alma nagyon könnyen megpuhul, még főzni is óvatosan kell. Úgy is felpuhul, ha fövő folyadékba (vízbe) teszed, és le is zárod.

De ez forrázás, és ne abálás. Abálással max almapürét tudsz csinálni.

2012. jún. 28. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
70 fokos vízbe rakod, és tartod a hőmérsékletet, nem forralod fel! Az alma így nem fő szét, roppanós marad!
2012. jún. 28. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én sem hallottam abált almáról.pároltat szoktam csinálni , de abáltat nem.

mibe szeretnéd tenni?

2012. jún. 28. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!