Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért tagolódik el a dzsem...

Miért tagolódik el a dzsem amit most készítettem? Felül van a gyümölcsös rész, az üveg alján pedig a zselé. Hogyan lehet ezt kivédeni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
hűlés közben néha meg kell fordítani
2012. júl. 14. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ugye ez csak esztétikai hiba? Gondolom fogyasztás előtt megkeverem és rendben van?!
2012. júl. 14. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, rendbe lesz. Nekem is ez van mindig az eperdzsemnél. :)
2012. júl. 14. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. júl. 14. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem. Rengeteg lekvárt készítek de még nem fordult elő... csak nem tettél bele dzsemfixet vagy valamit? Mert az minden jót el tud rontani. :) Nálam épp most rotyog 40 liternyi baracklekvár az üstben... dzsemfix nélkül.
2012. júl. 14. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó, persze hogy tett vagy befőzőcukrot használt...de ettől még ehető lesz a lekvárja (mondjuk én csak szilvalekvárt szoktam főzni, de abba még cukrot se rakok)
2012. júl. 14. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Tettem sajnos. De utoljára. Azóta főztem másikat mindenféle műdolog nélkül és sokkal jobb lett.
2012. júl. 15. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
nyugi kérdező, el fog az első adag is fogyni ;)
2012. júl. 15. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!