Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudok "szottyos"...

Hogyan tudok "szottyos" piskótát csinálni?

Figyelt kérdés
Ha kicserélem a cukrot mézre, akkor nedvesebb lesz a piskóta maga mikor kész van?

2012. júl. 17. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Megsütöm.
2012. júl. 17. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem, a méztől egyáltalán nem lesz szottyos, sőt pont az ellenkezőjét eredményezi... igazából nem tudok válaszolni a kérdésedre, csak annyi biztos, hogy mézet ne tegyél bele ilyen célból. Szerinem a sütés módján is múlik, hogy gyorsan süsd, különben kiszárad... meg a tojás-liszt arányon, a tojás felé billenjen... anyukám egyszer egy kis vajat is tett bele, na attól isteni puha és nedves lett.
2012. júl. 17. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!