Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Calleoni tésztát csináltam,...

Calleoni tésztát csináltam, hát hogy is mondjam ezt még gyakorolnom kell a hús sótlan lett a tészta felpüffedt és töredezett.1kg húshoz mennyi sót kell adni egészséges maradjon? És a tészta?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Lefedted te azt az edényt, amikor beraktad a sütőbe? És raktál alá valami mártást? Kell valami folyadék, hogy gőz keletkezzen, amiben megfő a tészta, de ehhez fedő is kell, különben elszáll.

A húshoz nem tudom, mennyi sót kell rakni. Én "érzésre" szoktam. De ha bizonytalan vagy, kóstold meg nyugodtan. Csak dugd bele a nyelved, nem kell egy nagy nyers húsfalatot megenni.

2012. aug. 1. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Lefedtem, vizet raktam alá legközelebb kipróbálom mártással köszi a választ
2012. aug. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!