Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Mit tegyek, ha a piskótám...

SOS! Mit tegyek, ha a piskótám nem akar megsülni, és a teteje már szép piros! Hagyományos gáztűzhelyem van, és nincs benne olyan levegő mozgató :DD most mitévő legyek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Tovább kell sütni amíg a belseje is jó lesz!
2012. aug. 2. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor leveszem takarékra, és várok a csodára :(
2012. aug. 2. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Most akkor nem értem, hogy-hogy nem akar megsülni, azt írod a teteje már szép piros. Akkor megsült, nem?
2012. aug. 2. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolom még nem nagyon próbáltál benne piskótát sütni :D Legközelebb alacsonyabb hőfokon.
2012. aug. 2. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
De sütöttem, csak nem kerek csatos formába, ami sokkal magasabb a rendes tepsinél, és gyümölcs is van a közepében! sütöttem már így piskótát, de nem ebben a formában :) egyébként igen, csak a teteje pirult meg szépen, és amikor megráztam, még folyós volt a massza.
2012. aug. 2. 15:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként, köszike a kérdést, megsült, és a párom eszi a még kicsit langyos sütit :)
2012. aug. 2. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Piskótát először magas hőfokon kell sütni 5-10 percig (mérettől függ), aztán visszavenni alacsonyra, míg meg nem sül. ha a teteje nagyon sülne, lejjebb teheted vagy letakarod alufóliával, hogy ne égjen meg.
2012. aug. 2. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Így van, ahogyan az utolsó írja. Először pár percig magas hőfok, az szépen megemeli, majd levenni, hogy a közepe is megsüljön rendesen.
2012. aug. 2. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha így jársz, takard le a tésztát alufóliával vagy sütőpapírral, amikor már elégedett vagy a színével, de még nem sült át teljesen.
2012. aug. 2. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

piskótánál nem nyitogajuk a sütőajtót, mert összeesik.


tűpróbáig sütjük. azaz hústűt, vagy hurkapálcát, villát szúrunk bele, akkor sült meg a közepe is, ha nem ragad tóle a beleszúrt hústű.

2012. aug. 2. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!