Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen párolóedényt ajánlanátok?

Milyen párolóedényt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]


Nekem ilyen van, olcsó, a célnak megfelelő. Alsóba forr a víz, utána következőbe lehet rakni a husikat, a legfölsőben még megpárolódnak a zöldségek is.


Volt már olyan, hogy nagyobb mennyiségű nokedlit is ebben a fazékban kifőztem, az egyik lyukacsos részt beleraktam a mosogatóba, és azt használtam tésztaszűrő helyett. Praktikus és viszonylag elérhető ár.

2012. aug. 14. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]


Első válaszoló vagyok.

Amióta megvettem ezt a nokedli-szaggatót, többször előfordult már, hogy a pároló-edénynek csak a födőjét vettem elő, erre a nokedli-szaggatóra pont jó, és egy kisebb lábasban forraltam meg a pároláshoz a vizet. A párolni-valót a nokedli-szaggatóra raktam. (A nokedlit csak beleöntöd, fakanállal átkavarod rajta, percek kérdése az egész)

Pároláskor kevesebb mosatlan :))))

2012. aug. 14. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!