Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt csigákat milyen szorosan...

Kelt csigákat milyen szorosan lehet egymás mellé tenni a tepsibe?

Figyelt kérdés

Én jobban szeretem ha puhák a szélei, így lehet, hogy jó szorosan teszem, hogy kb úgymond belekeljenek a tepsibe? Vagy úgy nem sül meg?

Ha meg távolabb vannak és nem sülnek össze nem pirulnak túl keményre?


2012. aug. 27. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:

A nagyim szorosan teszi egymás mellé és mindig finom, átsült, de puha.


Kb. úgy mint a képen, de a receptet nem tudom :(

[link]

2012. aug. 27. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én fokhagymásat gyúrtam, még kel, csak a tepsibe pakolást nem tudom hogyan érdemes véghez vinni.

2012. aug. 27. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
olyan szorosan amennyire csak lehet, hogy rés ne maradjon köztük. azért, hogy felfelé, és ne oldalra keljenek, hogy ne potyogjon ki belőlük a cuccos. amúgy ha édes (kakaós, fahéjas, diós, stb.) csigát csinálsz, vaníliás citromos meleg tejjel meglocsolgatod mielőtt teljesen megsülne, finom, puha lesz. szerintem sósnál is meg lehet ugyanezt csinálni, persze a tejbe ne vaniliát meg citromot tegyél.
2012. aug. 27. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2012. aug. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!