Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a csomómentes palacsinta...

Mi a csomómentes palacsinta massza titka?

Figyelt kérdés

A férjem megőrjít ezzel, ha egy csomót is lát benne már minden baja van. Én meg akárhogy praktikázok, mindig csomós lesz az a fránya massza. Mit csinálok rosszul? Mi a helyes módszer?

Kérlek segítsetek, sürgős. Már kavarom is befelé, ahogy írjátok a válaszokat.Köszönöm.


2012. okt. 19. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mivel kevered?
2012. okt. 19. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
Fakanállal.
2012. okt. 19. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:

nálam az vált be,hogy lassan csúrgatva öntöm bele a tejet/vizet/szódát és közbe kevergetem.


ha mégsem jönne össze,akkor szűrd át

2012. okt. 19. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
ja és a legjobb habverővel
2012. okt. 19. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:
És az miért van hogy száraz a széle?
2012. okt. 19. 14:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Habverővel vagy kézi mixerrel keverd. Én a habverőt már rég lecseréltem, minek fárasszam le 5-ször a csuklóm, ha a kézi mixer mindent megcsinál helyettem fele annyi idő alatt... Mindent belerakok egy nagy tálba, egy kicsit elkeverem úgy, hogy még nem kapcsolom be a mixert, csak hogy bekapcsolás után ne szálljon a liszt mindenfele, aztán 2-3 percig kavarom a mixerrel és kész. Tökéletes massza lesz. Fakanállal nem is csoda, hogy még sosem tudtad normálisan megcsinálni... Eszembe sem jutna azzal hozzákezdeni.
2012. okt. 19. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
mert a széle gyorsabban sül..
2012. okt. 19. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 A kérdező kommentje:
És mit csináljak vele, hogy puha legyen a széle is? Esetleg a serpenyőm rossz? Nem Tefal.
2012. okt. 19. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:

próbáld kisebb lángon, és úgy h a szélét is rendesen kitöltse a massza, akkor atlán puha lesz, kísérletezgess.



csomómentesnek meg annyi a titka h fokozatosan kell hozzáadni a folyadékot, meg persz ahogy írták nem fakanállal kell keverni...:)

2012. okt. 19. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 Cass90 ***** válasza:
Én fakanállal keverem, csak sok türelem kell hozzá, fokozatosan adagolod a szódát, a szélén szétnyomkodod a "csomókat". És csomómentes lesz.
2012. okt. 19. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!