Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell hasznalni az...

Hogyan kell hasznalni az etkezesi kemenyitot?

Figyelt kérdés
Pl. a lisztet szeretnem helyetesiteni vele a rantasban, akkor hogyan kell hasznalni? illetve milyen mennyisegben?

#etkeztetseikemenyito
2012. okt. 21. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A keményitöt rántásként nem lehet használni, csak habarásba.

Az adott ételböl kiveszel valamennyi folyadékot, ebben (kihütve) elkevered a keményitöt, és visszaöntöd az ételbe. Kevergetni fontos, mert hamar összecsomósodik.


Kb ugyannyit kell belöle használni, mint lisztböl, vagy valamennyivel kevesebb is elég, ha nem akarod magyon sürüre.

2012. okt. 21. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Èn nagyon sokszor keményítövel sürítek....

Èn kispohárba teszek 3 kiskanállal,persze ez függ a mennyiségtöl is.Ès hideg vízzel elkeverem.Símára lehet gyorsan keverni.Aztán beleöntöm abba amit süríteni szeretnék. :)

2012. okt. 21. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem bajlódom azzal, hogy az ételből vegyek ki folyadékot. Nagyon kevés hideg vizzel simára lehet keverni, azt öntom az ételbe és elkeverem.
2012. okt. 21. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!