Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik az eredeti receptje a...

Melyik az eredeti receptje a babgulyásnak?

Figyelt kérdés

Interneten ezer féle variáció van. Érdekelne a hagyományos recept. Otthon a gáztűzhelyen illetve bográcsban hogy érdemes babgulyást főzni? (recept). Milyen különbség van a kettő között az időn kívül. Segítsetek. Hétvégén bográcsoznánk...

Köszönöm.



2008. máj. 21. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A tarkababot kiválogatjuk,megmossuk.

A húst (pl:sertéskaraj) kockára vágjuk,megmossuk.

Apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítsuk.

A tűzről levéve beletesszük a húst,sárgarépát,zöldséget,pirospaprikát.

Fűszerezzük: só,bors,ételízesítő.

Kb 3 órán keresztül főzzük.

Az utolsó 1 órában tegyünk bele 1-2 cikk fokhagymát

Sok sikert!

2008. máj. 23. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Összefutott a nyál a számban mikor olvastam az előttem írót.Én csak annyit tennék hozzá hogy egyszer próbáld ki marhalábszárból is.Nagyon finom.
2008. máj. 28. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!