Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi baja lehet a browniemnak?

Mi baja lehet a browniemnak?

Figyelt kérdés
25 perce sütjük, de valami nem stimmel....beleszúrtunk egy villát, de azon a részen összesett, és valahogy túl levegősnek tűnik.Meg fog ez szilárdulni?És mniért horpadt be a megszúrt részen?Baj,hogy ilyen levegős?Help!!!

2012. nov. 17. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
én még nem sütöttem brownie-t, de úgy tudom annak a közepe folyós marad sütés után is, úgyhogy én nem szurkálnám meg sütés közben.
2012. nov. 17. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
sikerült^^ nem folyós a közepe, hane olyan puha...a teteje meg "kérges"...finom lett, de tényleg brutális,ahogy a receptben is írva volt:D : "brutális brownie Jamie Oliver receptje alapján" :)
2012. nov. 17. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most fogok először sütni, csak azt nem tudom, hogy a hozzávalókat, elektromos habverővel, vagy csak úgy simán kell összekeverni.
2012. nov. 17. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!