Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertésnek melyik részéből a...

Sertésnek melyik részéből a legfinomabb a fokhagymás sertéshús?

Figyelt kérdés
Oldalast nem eszik meg a többiek :-(
2012. dec. 2. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Sütve a tarja a legfinomabb.
2012. dec. 2. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
A rövidkarajból.
2012. dec. 2. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 doboszoli ***** válasza:
Nálam a tarja, a szűz, esetleg a lapocka a sorrend.
2012. dec. 2. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Lapocka, comb, tarja, mindegyik jó fokhagymás sült húsnak, csak tudni kell jól megsütni, ne legyen száraz.

az elősütés serpenyőben, majd a sütőben, fólia alatt bevégezve mindig jó erdményre vezet.

de elősütés nélkül is megoldható, csak hosszabb ideig kell zsiradékkal kikent tepsiben sütni,egy pici vízzel, alufólia alatt. majd kibontva , megfordítva megpirítani.

2012. dec. 2. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :-D
2012. dec. 2. 13:25
 6/7 anonim válasza:
egyértelműen a tarja :) de ha a vegyes húst (oldalast) nem szeretik akkor neked a karaj fog megfelelni ami kevésbé zsíros
2012. dec. 3. 02:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Tarja! :) :D
2012. dec. 3. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!