Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintához több kakaót...

Palacsintához több kakaót kevertem ki, sok kimaradt . Eltárolhatom még?

Figyelt kérdés

Beleöntsem egy zacskóba és elteszem a kamrába , akkor nem romlik , meddig használhatom még fel ?

(kakópor+cukor)



2013. jan. 18. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
semmi baja nem lesz
2013. jan. 18. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Vagy a kamrába, vagy a hűtő-ajtó felső polcára légmentesen lezárva, nézd meg a kakaó dobozára mi van írva lejárat, azt nem ártana ráírni arra a zacsira is, amiben a maradékot tárolod.

Ha nem palacsintába, akkor egy tányér tejbegríz tetejére rászórod még amikor meleg, olyan lesz mint a csoki.

2013. jan. 18. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
vagy keresel neki egy fém (vagy akármilyen) tároló alkalmatosságot, aminek van teteje. mi mindig így kikeverten is tárolunk kakaót.
2013. jan. 18. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyszerű,köszi !
2013. jan. 18. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem fog megromlani. Ez szárazanyag az nem romlik meg. Max ha szabadon hagyod akkor egy idő múlva megszívja magát nedvességgel és összeáll, megkeményedik. De akkor sem lesz baja. Mi kis csészébe rakjuk és a tányérokhoz tesszük be a szekrénybe. Ugyanígy a megmaradt fahéjas cukrot is.


Vagy felhasználhatod és kakaót csinálsz belőle.

Bögrébe teszel 1-2-teáskanál porcukros kakaót és felöntöd hideg vagy meleg tejjel, majd összekevered. :)

2013. jan. 18. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha külön külön nem romlik meg, összekeverve miért romlana szerinted? Amúgy pont ezért egyszerűbb instant kakaót használni, pl. Nesquick-et. Én sose szerettem azt a kakaós palacsintát, ami ilyen cukros kakaóval volt, mert ha nem olvadt el benne a cukor, akkor ropogott benne a cukor ami szerintem szörnyű.
2013. jan. 19. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted, hogy ropog benne a fel nem olvadt cukor, akkor csináld porcukorral, az nem ropog! :) :D
2013. jan. 20. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy csinálom instant kakaóval, mert nem kell kevergetni, csak levenni a polcról. És finom is. Illetve nincs ilyen gond, hogy mit csináljak belőle, ha kimaradt. Bár nem tudom a kérdezőnél mekkora mennyiség a sok, de én biztos kiöntöttem volna a kukába, nagyjából 10-20 forint anyagi károm keletkezett volna, és fél órát megspóroltam volna a gondolkodással, hogy mi legyen vele, meg a bezacskózással...
2013. jan. 20. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2013. jan. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!