Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek a gesztenyés...

Hogyan készítitek a gesztenyés krémes sütit? Vajasan vagy tejszínnel csináljátok? Megosztanátok velem egy jó receptet?

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én vajjal soha nem csinálom. Vagy tejszínhabbal keverem össze,vagy vaníliás ill. tejszínes pudinggal.
2013. jan. 26. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Gesztenyés kocka

5 dkg vajat habosra keverek 5 dkg porcukorral. Hozzáadok 25 dkg átpasszírozott gesztenyemasszát és 0,2 dl rumot.

2 levél zselatinlapot (v. 2 evőkanál) kevés meleg vízben feloldok és főzés nélkül a krémhez adom, akárcsak 3 dl felvert tejszínt. Csokoládés piskótára kenem és befedem egy másik lappal, díszítem.


Ha nem szereted a zselatint, akkor használhatsz pudingot is.

2013. jan. 26. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez iszonyat finom! :

[link]

2013. jan. 26. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!