Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Könnyű és finom gulyás leves...

Könnyű és finom gulyás leves recept?

Figyelt kérdés
Karajom van itthon.
2013. febr. 5. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:

1. A gulyás MARHAHÚSBÒL készül, ez a nevéböl is következik.

2. Karajt FÖZNI nem jó, mert borzasztó száraz lesz és nem elég aromás húsféle.

3. Gulyás: kockára vágott hagymát kevés zsiron megpiritasz, a kockákra vágott húst átforgatod rajta, amig megfehérednek, sózod, megszórod pirospaprikával, kevés örölt köménnyel, felöntöd vizzel, felforralod és utána lassú tüzön fözöd, amig megpuhul a hús (ez több - 2-4 óra). Ha szeretitek, akkor a vizzel felöntés után összevágott zöldségeket (sárgarépa, zellergumó, zöldséggyökér, krumpli) tehetsz bele. Ha minden megfött, tehetsz bele csipetkét.

2013. febr. 5. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha könnyű gulyást akarok, akkor csirkemellből készítem.
2013. febr. 8. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!