Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hekket, hogy lehet finomra...

Hekket, hogy lehet finomra elkészíteni?

Figyelt kérdés

Nem olajba akarom kisütni, hanem sütőbe, de eddig nem sikerült jóra csinálni...

Valakinek esetleg ötlete?



2013. márc. 21. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindig sütöben csinálom . A beirdalt hekket befüszerezem :

A tepsibe alufiát teszek olajjal jól átkenem ráfektettem a hekket azt a felét ami felül van olajal jól meglocsolom . a halakat 15 perc után megforditom és ami eddig alul azt felét is meglocsolom olajal . vissza a sütöbe kb 10 perce . igy nem lesz száraz .

2013. márc. 21. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálkozom a módszereddel. :)
2013. márc. 21. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Hasonlóan szoktam a hekktörzset, csak én vajazom a fóliát, a halat pedig megcsöpögtetem kis citromlével. persze előtte be van sózva a beirdalt hal. rá is teszek pár vajforgácsot, majd bezárom a fóliába. kb 20 perc múlva kibontom, és megfordítva még rápirítok.

krumplipürével és fokhagymás-kapros tejföllel tálalom.

2013. márc. 21. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!