Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kicsit kiengedett szilva,...

Kicsit kiengedett szilva, aztán visszafagyva megehető, megcsinálható?

Figyelt kérdés
Még a télen volt két nap mikor volt valami meghibásodás vagy mi és nem működött a fagyasztó szekrényünk. Tele volt szilvával. Mire észrevettük már egy kicsit ki volt engedve. aztán visszaállt a rend és visszafagyasztottuk. Csak igazából az a bajom, hogy nem merem felhasználni. De kidobni is sajnálom, mert azért annyira nem volt az kiengedve. Vagy 30 zacsiról van szó. Ha szilvalekvárnak megcsinálnánk szerintetek nem lenne bajunk tőle? Akkor elég jól meg van főzve. Ha meg baja van, gondolom büdi lesz ha kienged teljesen nem? Valakinek valamilyen tapasztalata? Amúgy lekvárt mikor már csináltunk úgy belőle, hogy kiengedtük a fagyasztottat. Persze akkor még nem volt ez a visszafagyasztós történet. Valakinek valami ötlete? Várom a válaszokat.
2013. márc. 21. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Kutya baja sem lesz, ha megfőzöd lekvárnak. ha felteszed kiengedve főni, úgyis érzed, látod, hogy valami baja esett-e. ha cefrésen savanyú a szaga, akkor ne próbálkozz, kár belé a cukor. ha semmit nem észlelsz, akkor hajrá, főzd meg lekvárnak, mégiscsak marad belőle valami.
2013. márc. 21. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. márc. 21. 19:03

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!