Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz ilyen aranyszínű a...

Mitől lesz ilyen aranyszínű a kalács tésztája?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 6. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon sok tojássárgájától, vagy nagyon kevés kurkumától.

Vagy olyan fehéregyensúlyt kell állítani a fényképezőgépen, hogy a róla készült kép ilyen legyen. ;)

2013. ápr. 7. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Azt hittem én csinálok valamit rosszul, de 4-5 tojás sárgája után sem lett ilyen színe, azért kérdeztem már rá.
2013. ápr. 7. 07:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!