Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi történik, ha nem teszek...

Mi történik, ha nem teszek bele sajtot? (link)

Figyelt kérdés

[link]


a kókuszos krémre gondoltam.



2013. máj. 5. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
kevesebb és szárazabb lesz a kókuszos krémed
2013. máj. 5. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :)
2013. máj. 5. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
ha ilyen sajtod nincs is, de valamit tegyél bele helyette, mert ehetetlen lesz. a kókusz nagyon száraz tud lenni, és szétesik, ha nem köti valami. kell a krémes-kissé zsíros anyag. tejföl, sűrű főzőtejszín pl.vagy főzz egy féladag pudingot, egy cseppnyi vajjal, de mindenképp tegyél bele valami kötő,-vivő anyagot.
2013. máj. 5. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az állaga leginkább egy tejföllel bekevert túróra hasonlít, ezért szerintem megpróbálhatnád azzal helyettesíteni vagy pl. mascarpone vagy Philadelphia krémsajt. Azok fincsik tölteléknek.
2013. máj. 5. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!