Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a Román nemzeti...

Berkes László kérdése:

Miért kell a Román nemzeti kajába a Miccsbe szódabikarbóna?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
1. tanulj helyesen írni
2013. máj. 9. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

2. a mics nem román nem nemzeti kaja

3. a mics erdélyi sajátosság


(nem akaratosan ment kettőbe)

2013. máj. 9. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 lencsefőzelék ***** válasza:
1-es, 2-es: Bagoly mondja verébnek?
2013. máj. 10. 00:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Már megint elfelejtetted a lényeget,névtelen, mélymagyar barátom !
2013. máj. 10. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert ha nem teszel bele akkor olyan mint a fasírt. Attól lesz olyan "ruganyós" és össze is megy sütéskor.
2013. máj. 10. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!