Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet ilyen mázat csináln...

Hogy lehet ilyen mázat csinálni muffinra? (Képek lent)

Figyelt kérdés

[link]


[link]


[link]


[link]


[link]


2009. okt. 3. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz így ránézésre megállípítani, de szerintem vajkrémek, vagy valami hasonló sűrű krém különböző szinezékkel szinezve, habzsákból kinyomva és készen kapható díszítéssel megszorva.
2009. okt. 3. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
És ezek a mázok nem kenődnek? Megszilárdulnak a sütin?
2009. okt. 3. 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is úgy van, ahogy az első válaszoló írta, és ezek tuti, hogy kenődősek, látszik rajtuk. Ha szilárdat szeretnél, akkor tojásfehérjéből, cukorból, és színezékekből verj kemény habot, és azt tedd rá, majd a sütőben kicsit megsütöd, az elvileg megkeményedik. :)
2009. okt. 3. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2009. okt. 3. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez is csak felvert tojásfehérje + porcukor, esetleg valami ételfestékkel van kiszínezve. És nem zacskóval nyomod ki hanem valami díszítő szerkentyűvel. Torta díszítéshez szoktak ilyen kis fehér műanyag injekció szerű valamit használni. Ez amúgy kb 8-10 perc alatt megszilárdul. Ha kicsit párás a levegő akkor 20!
2009. okt. 3. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. okt. 3. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez az úgynevezett frosting,keress rá a google-ban,azthiszem porcukor és meleg víz,de nagyon sok féle képpen csinálják,és ilyen zsákból kell kinyomni és nem kenődik.
2009. okt. 3. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim válasza:
100%

Szia! Szerintem egy részük vajkrém, amit úgy készíthetsz el, hogy először az átszitált porcukrot nagyon forró kevéske vízzel habosra keversz, aztán amikor szinte felolvadt a cukor (nagyon kevés víz kell, csak annyi, hogy mixerrel kavarni tudd!), aztán hozzáadod a vajat és együtt habosa kevered. Ezt követően ízesítheted, színezheted (szitált kakaópor, ételfesték, rum, citrom, cukor stb, a fantáziádra, ízlésedre van bízva) Amikor kóstolás után nem érzed ropogni a cukrot a fogad alatt, teheted nyomózsákba, csillagcsővel díszitheted is a sütit! :)

Amúgy szerintem az első képen marcipánból készült a dísz.

Jó cukrászkodást!

2009. okt. 3. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszi a válaszokat!!
2009. okt. 3. 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:

igen, egyetértek az utolsóval, ez vajkrém - nagyon finom vajból iszonyú sokáig, pihekönnyű habosra kell keverni és akkor nem nehéz, sőt, nagyon finom lesz a krém


keress rá úgy is, hogy cupcake, sok receptet, képet, ötletet fogsz találni

2009. okt. 3. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!