Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Durum lisztből a palacsinta...

Durum lisztből a palacsinta milyen? Mire kell figyelni aki sütött már?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 22:36
 1/2 lencsefőzelék ***** válasza:
Vastagabb lesz a tésztája, és tovább kell sütni.
2013. jún. 1. 00:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Milyen az a durum liszt, miből készül, és hol lehet kapni?
2013. jún. 1. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!