Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Így képzeltem el a kockázott...

Így képzeltem el a kockázott pulykacomb készítését. Szerintetek így jó lesz?

Figyelt kérdés

Megpirítanám kicsi olajon őket, tennék hozzájuk fokhagymát, sót és borsot, majd felengedném vízzel, hogy jól átfőjenek.

Ezután ehetném így is vagy tejföllel/ sajttal.

(több napra csinálom, nem szeretnék minden nap ugyan azt enni:))


Még soha nem csináltam húst, ezért kérdezem itt, hogy mi sülhet ki ebből.


2013. jún. 8. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
Jó lesz
2013. jún. 8. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
55%

Jó az elképzelés, de amint kifehéredett, fedd le és várj egy kicsit a vízzel, mert engedni fog saját levet is.ha azt már elfőtte, akkor enged fel mindig kevés vízzel, míg teljesen megpuhul.

ez lehet egy alapragu (bár én egy fej vöröshagymát is dinsztelnék alá kezdetben).

ha kész, akkor részletekben eheted különböző köretekkel, rizzsel, krumplival, tésztával.

sajt ,tejföl is mehet rá, de egy kis kecsappal is feldobhatod.

fűszerekkel is variálhatsz, pl kis majoranna is jó ízt egy egy pulykabrassóinak. (sült krumplit sütsz kockára vágva a hús mellé.)

2013. jún. 8. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!