Lapzselatint csak krémekbe szabad tenni, süti tetejére nem jó?
Figyelt kérdés
Erre gondoltunk: piskóta, pudingos-túrós krém, meggy, zselatin. Csak ilyen zselatin volt itthon, sosem készítettük még ezt. Beáztattuk, kinyomkodtuk, feltettük melegedni egy kis vízzel, elolvadtak a lapok, most várunk, de nem akar sűrűsödni.
Szerintetek?
2013. jún. 15. 10:56
1/1 anonim válasza:
A lapzselatin ugyanolyan jó, mint a darált, az egyetlen különbség a csomagolási forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!