Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tészta teljes kiőrlésű...

Kelt tészta teljes kiőrlésű lisztből?

Figyelt kérdés

Az normálisan megkel?

Ha nem akarok fehérlisztet használni egy recepthez, és azt helyettesítem tk. liszttel hasonló eredményt érek el?


2013. júl. 12. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy csináld h amikor ráöntöd a lisztre a vizet a keverőtálban, egy fél óráig ne nyúlj hozzá, hagyd h beszívja a vizet a liszt és kicsit megduzzadjon / megpuhuljon. Ne keverd, ne is mozgasd. És langyos vizet használj.


Utána mehet rá élesztő és a többi cucc, amit akartál belerakni, dagasztod és keleszted utána.

2013. júl. 12. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 12. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak teljeskiörlésűből nem lesz jó kelttészta, én keverni szoktam, hogy normális állaga legyen.
2013. júl. 13. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
mivel kevered?
2013. júl. 13. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél hozzá sikért,akkor jó lesz.Amúgy nem igazán lehet jó kelt tésztát csinálni belőle.
2013. júl. 13. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Sima liszttel keverem.
2013. júl. 14. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!