Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha pörkölthöz a hagymát...

Marha pörkölthöz a hagymát lesüthetem kacsa zsíron vagy inkább olajon süssem?

Figyelt kérdés
Most vettem észre ,hogy a sertés zsirom elfogyott ..
2013. júl. 18. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fogja elrontani a kacszsír, sőt! Még finomabb aromát ad az ételnek. Jó étvágyat!
2013. júl. 18. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Inkább zsíron, mint olajon!

Én egyébként alapjaiban főzni zsírral, márcsak azért is, mert a húsok rostjai között állati eredetű zsiradék bújik meg, ne keverjem már a növény eredetű olajjal.


Olajat inkább zöldségfélék (pl. krumpli) sütéséhez, vagy rizs, tarhonya hasonlók párolásához, pirításához használok.

2013. júl. 18. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
2013. júl. 18. 10:58

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!