Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaddisznópörkölt bográcsban?...

Vaddisznópörkölt bográcsban? Pácolás nélkül szükséges-e bele a mustár? Vagy jó anélkül-is?

Figyelt kérdés
??

2013. júl. 18. 20:25
 1/7 anonim válasza:
miért nem pácolod? Anélkül nem biztos hogy finom lesz.
2013. júl. 18. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs időm pácolni :// holnap megkell csinálni de fiatal a vaddisznó abba kell mustár vagy nemkell ??
2013. júl. 18. 20:39
 3/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy elrontaná :)
2013. júl. 18. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pác nélkül szoktam készíteni. Mustárt nem teszek bele.Foghagymát,majorannát és a többi pörkölthöz való anyagokat teszem bele. Van aki vörösborral készíti.
2013. júl. 18. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 18. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs-fokhagyma
2013. júl. 18. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 doboszoli ***** válasza:

Szerintem a vadat a pörkölthöz nem szükséges pácolni, hiszen a(z esetleg órákig) tartó főzés során bőven van ideje elegyedni a fűszerekkel, nem úgy, mint a hirtelen sülteknek.

Mustárt inkább ne! Ha csibészesre szeretnéd, néhány szem borókabogyó, és szegfűbors kiváló eredményt ad.

2013. júl. 19. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!