Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S! MIT CSINÁLJAK HOGY...

S. O. S! MIT CSINÁLJAK HOGY BEKEMÉNYEDJEN A HABOM? Citrom krémes sütit csinálok, a piskóta már készen van, de a habom nem keményedik. Mit csináljak, hogy jó legyen, a múltkor is csináltam már ilyet, és akkor jó volt, most miért nem?

Figyelt kérdés
van benne 2 pohár tejföl, 2 citrom leve és leszeléke, cukor, és 2 tejszínhab fixáló.
2013. aug. 1. 17:33
 1/3 anonim válasza:

A tejszínhab fixáló tejszínbe való nem tejfölbe! Ha ötöt teszel bele, akkor sem történik semmi.

Tegyél bele zselatint.

2013. aug. 1. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
LoL, tejföl hab... :D
2013. aug. 1. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A habfixáló tojásfehérjés habhoz való, nem a tejfölhöz.
2013. aug. 15. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!